sâmbătă, 8 august 2009

Save Mission - Start Project



Acum m-am reprofilat pe mod-uri de Half-Life, dupa o perioada asa de indelungata de absenta.

Ce este mai exact un mod ati putea intreba ? Pai daca ati jucat vreodata HL:Opposing Force sau HL:Blue Shift stiti cu siguranta ( asta bineinteles daca ati jucat Half-Life insusi ) .

Ca sa va dau cel mai bun exemplu, pentru ca stiu ca l-ati jucat cu totii , un mod Multiplayer de Half-Life este insusi Counter-Strike smile.gif !



Yup , Counter-Strike este un mod, un derivat de la Half Life. Stiu ca pare putin ciudat pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, dar asa este .Modul Counter-Strike este mult schimbat ca arme si strategie dar nu numai ci si ca elemente ce tin de fizica lucrurilor ( de exemplu viteza playerilor, acceleratia si o parte gravitatie ) .
Acesta este un mod multiplayer, fiecare harta din el creind povestea sa diferita, fara o poveste unitara asa cum poate fi de multe ori modul Sven-Coop, de care sunt sigur ca ati auzit.

Oricum, n-am venit sa va tin discursuri despre mod-uri , sper ca ati inteles despre ce e vorba , si sper ca va voi putea antrena intr-o poveste fascinanta in mod-ul Single-Player la care lucrez acum.
modul se numeste >> HL: Save Mission <<, nu are nicio pagina oficiala pe internet momentan, asa ca acesta este un anunt in premiera al modului Half Life : Save Mission .

Modul Misiune de salvare
( Tradus in romana )

... compune mai multe misiuni in care jucatorul va trebui sa salveze diferite personaje interesante, totul terminandu-se cu salvarea in masa a mai multor ... carectere inportante de pe parcursul jocului .

Putin bizar nu smile.gif ? Mai multe detalii nu as da pentru ca as strica surpriza .

Orice contributie este binevenita, la fel ca si orice persoana care doreste sa contribuie la acest mod intr-un fel sau altul.


Acum as dori sa va prezint doar "cateva" ( fiind cuvantul de baza ) screen-shooturi despre munca depusa pana la ora actuala.
Voi updata cu poze acest blog de cate ori voi avea ocazia sa lucrez.






Numai bine in continuare smile.gif !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu